Dit had zijn jaar moeten worden... © Ajax Life

Onze eerste krant van dit seizoen valt vrijdag op de mat bij de leden. Daarin staan we uiteraard stil bij de trieste situatie omtrent Abdelhak Nouri, maar we kijken ook vooruit naar het tweeluik met OGC Nice. Kortom, een krant die ook bij ons gemengde gevoelens oproept.

Verder kreeg de krant in de omerstop een opfrisbeurt in de vormgeving en hebben leden van Jonge Schare dit seizoen weer een eigen pagina waar ze zelf hun verhalen kwijt kunnen. Zo zoeken we nog een goede vlogger en panelleden.

We volgden de eerste stappen van Marcel Keizer in Ajax 1 op de voet en schoven aan bij een interview met de opvolger van Peter Bosz. Eindredacteur Mike van Damme sprak met Joël Veltman onder andere over het aanvoerderschap, maar ook de transferdeadline.

Tevens kun je in de rubriek Onder de Loep weer een historische reconstructie lezen. Zo trekt David Endt vergelijkingen over het eerder aanstellen van zelfopgeleide trainers, in dit geval specifiek Aad de Mos.

Uiteraard blikt Joep Bertrams weer op zijn eigen manier vooruit op de huidige gang van zaken rondom Ajax en verdiepte Mark van den Heuvel zich in Olympique Gymnaste Club de Nice. Hij sprak met oud-Ajacied en voormalig Nice-speler Ruud Kaiser over de ambities van de Franse subtopper.

Hieronder kun je zien wat Ajax Life 1 nog meer te bieden heeft. Wil jij de krant dit seizoen ook graag ontvangen? Sluit je dan aan!

Reacties