De financiële en sportieve balans blijft een permanente uitdaging. © Ajax Life

Deze vrijdag valt de derde krant van het seizoen op de mat van onze leden. We analyseren de definitieve selectie van Marcel Keizer, zoeken lichtpuntjes in een saai seizoen zonder Europees voetbal en stellen onder andere de buitenlandse nieuwkomers voor.

Verder lijkt ‘tweede spits’ Klaas Jan Huntelaar momenteel beter in vorm dan zijn jongere concurrent Kasper Dolberg. Waarom speelt Ajax met Huntelaar beter dan zonder de ervaren spits?

Op onze opiniepagina staan we stil bij het transferbeleid van Ajax, kunstgras, het debuut van trainer John Heitinga bij Ajax onder 19 en de komst van Siem de Jong. Uiteraard zoomt onze tekenaar Joep Bertrams weer op zijn eigen ludieke wijze in op een Ajaxthema, in dit geval Marcel Keizer en zijn verwachtingen voor dit seizoen.

Ook binnen onze achterban stromen de talenten door. Zodoende gaat Casper Ohm, voormalig vlogger voor de Ajax Kids Club nu voor de uitdaging om ook boeiende vlogs te maken voor Ajax Jonge Schare. Hij vertelt over zijn plannen. We zijn benieuwd naar je eerste bijdrage, Casper!

Uiteraard waren we bij de teleurstellende avond in Trondheim. Waar ging het fout? David Endt en Aad de Mos laten hun kritische licht schijnen over de beleidsmatige zaken en spreken zelfs van ‘leermomenten voor de directie’.

Verder neemt Menno Pot een pijnlijk dossier onder de loep. Daar waar de beste spelers van Europa tegenwoordig voor 222 miljoen euro van club verkassen, moest Ajax zijn kroonjuweel Marco van Basten in 1987 voor een habbekrats van 1,75 miljoen euro naar AC Milan laten gaan.

Hieronder kun je zien wat Ajax Life 3 nog meer te bieden heeft. Wil jij de krant dit seizoen ook graag lezen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! 

Reacties