Trots overwon het ook zonder prijs van teleurstelling. © Ajax Life

Geen enkele tastbare prijs, maar wel een ongekend gevoel van trots. Dit was een seizoen dat we niet snel zullen vergeten. Daarom in onze laatste Ajax Life een uitgebreid terugblik, een speciale Europa League-bijlage en we kijken vol verwachtingen vooruit naar komend seizoen.

Ajax heeft weer de volledige aandacht van voetbalminnend Europa. Een incidenteel succes? Of kunnen we structureel aanhaken? Volgens Peter Bosz ligt de lat in de komende voorbereiding al hoger dan afgelopen zomer. Maar hoe overleeft Ajax de transferperiode en zijn de verwachtingen na 1 september ook nog reëel?

Ook in deze Ajax Life uitgebreide interviews met Davinson Sánchez (Speler van het Jaar) en Kasper Dolberg (Talent van het Jaar). Blijven zij? De een is er duidelijker over dan de ander.

Al voor de afloop van de finale in Stockholm wisten we dat dit seizoen een extra dikke special verdiende. Daarom extra veel pagina’s uit Zweden. Van de heerlijke fanzone in Fleminggatan tot en met het laatste fluitsignaal in de Friends Arena.

Uiteraard staan we ook stil bij de eerste landstitel voor Ajax Vrouwen. Menno Pot dook terug in de tijd en vergeleek het debuutseizoen 2011/2012 met het heden. Een fraai beschreven ontwikkelingsproces over een team dat binnen Ajax inmiddels zijn stekje heeft gevonden.

Hieronder kun je zien wat Ajax Life 20 nog meer te bieden heeft. De krant wordt op vrijdag 2 juni bezorgd bij alle leden van de Supportersvereniging Ajax. Wil jij de krant ook graag ontvangen? Sluit je dan aan!

Reacties