Kop op! In 2017 gaan op jacht naar het kampioenschap.

2016 duurde wat Ajax betreft net een weekje te lang. Jammer, maar om pessimistisch het nieuwe jaar in te gaan, is niet nodig. Dus onze boodschap in de laatste krant van dit kalenderjaar: kop op!

We ontkomen er niet aan: ook in Ajax Life 10, die vandaag bij leden van SV Ajax op de mat valt, blikken we nog even terug op de laatste wedstrijden van 2016. De nederlagen tegen FC Twente en Cambuur Leeuwarden en het gelijkspel tegen PSV doen eigenlijk geen recht aan de toch verder goede en attractieve eerste seizoenshelft.

We nemen het eerste halfjaar van dit seizoen door met topaankoop Hakim ZIyech en de toch onverwachte debutant Pelle Clement, en we nemen een kijkje in het Ajacied van het Jaarklassement, met een Colombiaanse koploper.

Wat onze krant nog meer te bieden heeft? Kijk hieronder voor een impressie.

Denk je: die krant wil ik ook, maar ben je nog geen lid van SV Ajax, dan kun je daar hier verandering in brengen. Natuurlijk profiteer je dan ook van alle andere voordelen. Nu tijdelijk (tot 1 januari): een Ajaxsjaal cadeau bij een lidmaatschap van Ajax Life of Ajax Jonge Schare.

Reacties