'Hoi Max, hoe is het met jou?' © De Brouwer

Wil jij met Matthijs, Dusan, Zakaria of Donny het veld op lopen? Doe dan mee met onze prijsvraag en wie weet maak jij zoiets gaafs mee tijdens Ajax - Sturm Graz op woensdagavond 25 juli!

Huh, woensdag? Ja, inderdaad. Ajax speelt die avond de onwijs belangrijke wedstrijd tegen Sturm Graz uit Oostenrijk. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint pas om half negen 's avonds, dus als mascotte ben je wel heel laat thuis hoor!

Hoe dan ook, we hebben weer plek voor twaalf leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een speler van Ajax of Sturm Graz het veld op gaan. Je kunt hieronder een voorkeur aangeven, maar je maakt natuurlijk meer kans als het je niet uitmaakt of je met een Ajaxspeler of een Sturm Grazspeler het veld op gaat.

Oh ja, onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Die winnaar gaat met de altijd vrolijke Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 15 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: De tegenstander Sturm Graz komt uit Oostenrijk. Weet jij de clubkleuren van Sturm Graz?

Reacties