Hier zien we een stukje wedstrijdbeleving! © De Brouwer

We hebben weer iets interessants voor je! Op zondag 24 december speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Willem II. Jij kunt met onze Laatste Kaarten Actie voor slechts 15 euro bij dit duel zijn!

Ajax is bezig met een aardige inhaalslag op koploper PSV en kan daarbij alle steun gebruiken, dus ook in de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. De tegenstander komt uit Tilburg en heet Willem II.

Het moet dan wel een stuk beter dan vorig jaar. Toen verloor Ajax in eigen stadion met 1-2 van de Tricolores en precies dat kunnen we nu niet gebruiken. Davy Klaassen maakte toen in de eerste minuut nog de openingstreffer, maar het ging alsnog fout.

Hoe dan ook, leden van Ajax Jonge Schare kunnen voor een prima bedrag in het stadion checken of het de Ajacieden lukt drie punten te pakken. Als AJS-lid krijg je bij ons 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is prima te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt dus 24 december gespeeld en de aftrap is om 14.30 uur. Hopelijk pakt Ajax drie punten, zo vlak voor Kerst.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

De Laatste Kaarten Actie voor Ajax - Willem II is uitverkocht!

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Reacties