Ledenpanel - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van

LedenpanelWat doen we online en wat moet in ons magazine? Moeten we een kort geding aanspannen om als Ajaxsupporter bij die ene uitwedstrijd aanwezig te zijn? Hoe kunnen we het lidmaatschap nog aantrekkelijker maken?

Dit soort vragen houden ons, los van het wel en wee van Ajax, elke dag bezig. SV Ajax telt ruim 100.000 leden en dat zijn dus ook ruim 100.000 meningen. Om beter inzichtelijk te krijgen wat de meerderheid denkt en wil, is het SV Ajax Ledenpanel in het leven geroepen.

Het klinkt leuk, een panel, maar wat mogen jullie daar als lid en mogelijk deelnemer van verwachten? We willen het panel het liefst maandelijks raadplegen, steeds over een bepaald thema, zoals stadionbezoek, onze media-uitingen, evenementen, het lidmaatschap, maar ook actuele thema’s.

Over elk thema krijgen we uiteindelijk een uitgebreide rapportage, waarop we kunnen voortborduren. Uiteraard krijgen de panelleden als eersten onze bevindingen te horen, daarna brengen we de andere leden op de hoogte, via ons magazine Ajax Life en onze website.

Ben je lid van SV Ajax en achttien jaar of ouder? Dan kun je je hier aanmelden voor het SV Ajax Ledenpanel. Jouw mening telt!

Heb je een vraag?
Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Neem contact op Neem contact met ons op