Je wordt 13 en wat dan? Dan ga je van de Ajax Kids Club over naar Ajax Jonge Schare, de jongerentak van de supportersvereniging.

Wanneer ga je over?
En het mooie is dat je in je eerste jaar lid van de Jonge Schare nog hetzelfde betaalt als bij de Kids Club, het is een kennismakingsjaar. Je gaat over in het jaar dat je 13 wordt bij het begin van het seizoen.

Dus ben je in november 2015 jarig dan ben je heel seizoen 2015-2016 lid van de Ajax Jonge Schare. En als je in januari 2016 13 wordt dan maak je aan het begin van seizoen 2016-2017 de overstap.

Voordelen Jonge Schare
Als lid van de Jonge Schare kun je gave prijzen winnen! Houd jij Ajaxlife.nl en onze social media ook een beetje in de gaten? Als lid van Ajax Jonge Schare maak je zomaar kans op gave prijzen tijdens het seizoen. 

Bovendien kun je voor elke thuiswedstrijd de goedkoopste kaarten in het stadion kopen met de Laatste Kaarten Actie. Omdat het leven als tiener al duur genoeg is, kun je tegen fikse kortingen kaartjes kopen voor Ajaxwedstrijden. De Laatste Kaartenactie is exclusief voor leden van Ajax Jonge Schare.

Als Jonge Scharelid kun je niet alleen op de tribune zitten, maar ook direct langs het veld. Als ballenjongen. Of nog beter: voor de wedstrijd op het veld staan als vaandeldrager of vlagwapperaar tijdens de Champions League.

En het seizoen wordt afgesloten met een toernooi in de Arena voor de leden van de Jonge Schare en Ajax Life. Meer voordelen staan rechts op de pagina!