Ajax verliest en wint op één dag

Hopelijk zien we Ajax nog veel vaker juichen dit seizoen. Ajax Kids Club
Fotoverslag 11 juli 2015 om 13:46

Twee wedstrijden op één dag voor Ajax, het begint traditie te worden. Zo wil Frank de Boer alle spelers ongeveer evenveel speeltijd geven. Vrijdag speelde Ajax twee wedstrijden. De ene helft van de selectie verloor van het Deense FC Nordsjaelland. De andere helft won juist weer van Panathinaikos uit Griekenland.

De eerste wedstrijd werd gespeeld in Hardenberg tegen FC Nordsjaelland. Binnen een kwartier stond Ajax al met 2-0 achter. In de tweede helft werd het ook nog 3-0. Vlak voor tijd maakte invaller Danny Bakker er nog wel 3-1 van.

Maar vergeten die wedstrijd en snel door naar Epe waar het andere team van Ajax tegen Panathinaikos speelde. Dat wordt misschien ook wel de tegenstander in de voorronde van de Champions League. Na een halfuur spelen scoorde Arek Milik uit zijn eerste kans van de wedstrijd. Aan het eind van de wedstrijd maakte Anwar el Ghazi er 2-0 van.

Pro Shots was in Hardenberg en Epe om foto’s te maken. Voor het fotoverslag hieronder hebben we die aangevuld met onze eigen foto’s. Kijken maar!

Reacties