Download hier Lucky’s malle masker! Wil je een masker downloaden? Klik dan op de downloadknop. En daarna printen, uitknippen en opzetten maar!

Maskers seizoen 2014/2015

 • Arek Milik

  Is spits bij Ajax. Hij maakte in seizoen 2014/2015 de meeste doelpunten voor Ajax, 23 in totaal. Kun jij nog meer scoren? Print dan zijn masker uit!

  Download

 • Anwar el Ghazi

  Speelt pas één seizoen in het eerste elftal van Ajax. Hij scoorde in 43 wedstrijden tien keer en is dan ook Talent van het Jaar geworden. Kun jij El Ghazi Ajacied van het jaar maken? Print dan zijn masker uit!

  Download

 • Lucas Andersen

  Is middenvelder en aanvaller. Aan het begin van het seizoen speelde hij heel goed, maar daarna werd het wat minder. Hij scoorde aan het eind van het seizoen nog wel een heel mooi doelpunt tegen Heracles. Wil jij dat ook? Print dan zijn masker uit en scoor als Andersen!

  Download

 • Ricardo van Rhijn

  Is rechtsback bij Ajax. Hij rent vaak van achteren naar voor en weer terug. Wil jij net als Van Rhijn langs de zijlijn zoeven? Print dan zijn masker en rennen maar!

  Download

 • Joël Veltman

  Is vaste speler in de minst gepasseerde verdediging van de eredivisie. Wil jij ook de nul houden? Print dan het masker van Veltman uit en hou alles tegen.

  Download

 • Nicolai Boilesen

  Was dit seizoen vaak aanvoerder bij Ajax. Nu vindt hij het genoeg geweest, de verdediger wil graag naar een betere competitie. Wil jij toch nog schitteren als Boilesen in een Ajaxshirt? Print dan zijn masker uit!

  Download

Maskers seizoen 2013/2014

 • Viktor Fischer

  Is een van de grootste talenten van Ajax. Hij is nu nog aan het herstellen van een blessure, maar na de winterstop is hij weer fit. Dus 2015 wordt zijn jaar. Wil jij Viktor Fischer tot die tijd vervangen? Print dan zijn masker uit!

  Download

 • Daley Blind

  Is al twee jaar de beste speler van Ajax, werd vier keer op rij kampioen en speelde met Oranje alle wedstrijden op het WK. Eén nadeel: hij scoort zo weinig...Kan jij dat beter? Print dan zijn masker uit en scoor als Daley Blind! 

  Download

 • Jasper Cillessen

  Werd vorig seizoen eerste keeper van Ajax, en mocht meteen naar het WK. In Brazilië was hij goed. Alleen hij had een probleempje... hij wist geen strafschop te stoppen. Lukt jou dat wel? Print zijn masker uit en stop een penalty als Jasper Cillessen!

  Download

 • Davy Klaassen

  Was vorig seizoen Talent van het Jaar, en vormde samen met Thulani Serero en Daley Blind het beste middenveld van Nederland. Hij was zelfs de topscorer van Ajax. Wil jij scoren als Davy Klaassen? Print zijn masker uit en scoren maar! 

  Download

 • Lucky

  Is dé mascotte van Ajax. De beste juicher van het stadion. Dat heeft Lucky dan ook veel gedaan de laatste jaren. Wil je je een echte mascotte voelen? Print dan het masker uit en juich als Lucky! 

  Download

 • Frank de Boer

  Is de kampioenenmaker van Ajax. Hij deed wat geen andere trainer ooit gelukt is: vier keer op rij kampioen van Nederland worden. En nu gaat Frank de Boer voor de vijfde. Ben jij ook een goede trainer? Print dan het masker uit en maak Ajax kampioen! 

  Download