Doe mee aan de Ajax Fun Games! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van

Doe mee aan de Ajax Fun Games!Iedere Ajaxsupporter droomt ervan: voetballen in de Johan Cruijff Arena. Het mooie is dat het kan als je lid bent van de Ajax Kids Club! Wij zoeken Ajax Kids Clubleden die in de rust van een thuiswedstrijd van Ajax graag willen scoren!

Meedoen aan de Fun Games?

Voor bijna alle thuiswedstrijden zoeken we Ajaciedjes (6 t/m 12 jaar) voor de Ajax Fun Games. Scoren zonder doelman of doelvrouw is natuurlijk wel heel makkelijk, dus we zoeken ook vaak twee keepers om de ballen tegen te houden. Na afloop van de Fun Games lopen de deelnemers nog een mooi ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

Zie jij het wel zitten om je voetbalskills op het heilige gras van de Johan Cruijff Arena te laten zien? Hou dan de prijsvragenpagina in de gaten en wie weet scoor jij straks in een bomvolle Arena!

Let op: We krijgen buiten de prijsvragen om, veel verzoeken van leden die dolgraag een keer aan de Fun Games mee willen doen. Helaas kunnen wij geen gehoor geven aan dit soort verzoeken. De loting verloopt eerlijk en elk lid maakt evenveel kans. 

Hier vind je onze voorwaarden voor de prijsvragen.

Heb je een vraag?
Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Neem contact op Neem contact met ons op