Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win plek op de perstribune als Dapp're Schrijver bij Ajax - RKC!

De kans is natuurlijk best groot dat je de Champions League-kraker tussen Benfica en Ajax hebt gekeken (2-2). Voor jou als lid van Ajax Jonge Schare kan dat erg interessant zijn... Schrijf een gaaf wedstrijdverslag en wie weet ben jij bij Ajax - RKC Waalwijk onze Dapp’re Schrijver!

17 februari 2022 - 09:52
DS 1200
Als Dapp're Schrijver kom je nog eens iemand tegen! © De Brouwer

Maak jij tijdens het kijken van Ajaxwedstrijden altijd goede grappen? Of heb je juist een scherpe analyse in huis en zie je gelijk waar het allemaal beter moet? Schuilt er een ware sportjournalist in jou? Ben jij dé Ajaxwatcher van de toekomst? Schrijf het op!

Wie weet mag jij dan zondag 6 maart meelopen met de redactie van Ajax Life bij het thuisduel met RKC. Zit bij ons op de perstribune, ga met ons mee naar de persconferentie van Erik ten Hag of stel een vraag aan een Ajaxspeler in de perszaal. Hoe onwijs gaaf is dat? Zoiets maak je niet snel mee natuurlijk. Maak een verslag van jouw dag en zie deze terug op onze website en alle socials!

Wat is precies de bedoeling?
Om kans te maken op de titel Dapp’re Schrijver, moet je een verslag schrijven van Benfica - Ajax. Het werd 2-2 in Lissabon en het was een ontzettend spannende wedstrijd. Het verslag mag niet langer zijn dan 500 woorden. Bij het kiezen van het beste verslag kijken we naar creativiteit, humor en schrijfstijl. Ook taalfouten horen niet in je verslag thuis!

Mail je artikel uiterlijk zondag 27 februari naar jongeschare@svajax.nl. De winnaar maken we kort erna bekend. Het winnende verslag krijgt natuurlijk ook een mooie plek op onze website en delen we via onze sociale mediakanalen. Ook leuk om te weten: veel van je voorgangers maken inmiddels écht carrière in de sportjournalistiek.

We zijn benieuwd. Heel veel succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >