Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Maak als Ajacied per drone alvast kennis met Stadion An der Alten Försterei

Ons aller Ajax neemt het in de tussenronde van de Europa League op tegen 1. FC Union Berlin. De returnwedstrijd spelen we donderdag 23 februari in Stadion An der Alten Försterei. We vlogen er vast doorheen!

08 november 2022 - 08:43

Het stadion van Union Berlin voldoet inmiddels aan alle Europese regelgeving en Union wijkt niet meer uit naar het Olympiastadion in Berlijn. In het onderkomen van Die Eisernen passen 22.012 supporters. Wij rekenen op plek voor zo’n 1100 Ajacieden. We zagen al heel wat supporters treinkaartjes boeken of plannen maken voor een roadtrip.

En terecht, want Berlijn is een superinteressante stad en een bezoek aan Union is tof. Wil je vast een idee krijgen hoe het stadion er van binnen en buiten uitziet? Check dan vooral de toffe video hierboven. Union Berlin liet een drone vliegen en die laat je werkelijk elk hoekje van Alte Försterei zien. Maar echt elk hoekje. We zien goed stuurwerk!

Aanbevolen
Ajax bij loting tussenronde Europa League gekoppeld aan Union Berlin

Supporters zijn ook betrokken bij hun club. Eerder moest het stadion flink onder handen worden genomen. Het voldeed niet meer aan de eisen van modern voetbal. Proflicenties stonden zelfs op het spel. Geld was er niet. Om kosten laag te houden, staken supporters zelf de handen uit de mouwen. Zo’n 2400 vrijwilligers maakten talloze uren om de tribunes te herbouwen.

De hoofdtribune is – zoals je op de dronebeelden ziet – erg tof. Van de buitenkant is het alsof je een oude fabriek ziet. Nou ja, kijk zelf maar even. En pak tijdens het vliegen meteen dat vers getapte biertje mee!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >