Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Fotoverslag Ajax - NEC vol supporters, doelpunten en afzwaaiende Schöne

Wat is het heerlijk dat de eredivisie weer is begonnen! Met de sfeervolle tribunes, de vijf fraaie doelpunten en het afscheid van Lasse Schöne viel er gelijk genoeg om over na te babbelen. Of om een fotoverslag van in elkaar te knutselen!

15 augustus 2021 - 13:16
Fotoverslagnec800
Het is zó fijn dat we deze plaatjes weer kunnen gebruiken. © De Brouwer

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe fijn het is dat er weer écht supportersgeluid vanaf de tribunes komt. Na maanden van ellende weer terug op je eigen stekkie, je eigen vak en je eigen stoeltje. En als dan vrijwel iedereen is uitgedost in het wit-rood-wit, kan het eigenlijk niet meer mis.

Dat ging het dan ook niet. We hielden het in de openingsfase bijna niet meer bij, zo snel vielen de doelpunten achter elkaar. Als de Ajacieden ook na rust hadden doorgezet, had het duel zomaar kunnen eindigen in een monsterscore. Zo ver kwam het helaas niet, dus genoten we na de thee vooral van de ruim 32.000 aanwezige supporters.

Aanbevolen
Nous krijgt hoofdrol op eerste wallpaper van nieuwe seizoen!

Wie daar ook van genoot? Schöne! De middenvelder kon na twee jaar eindelijk afscheid nemen van de club waar hij zo lang speelde. Zowel voorafgaand, tijdens als na de wedstrijd werd de Deen toegezongen. Het deed Lasse zichtbaar goed. En het was ook allemaal dik verdiend, als je het ons vraagt.

We hebben alle gebeurtenissen rond Ajax - NEC hieronder voor je samengevat in een fotoverslag. De plaatjes zijn gemaakt door De Brouwer en Pro Shots.

Klaar met foto’s kijken? Haast je dan snel naar de digitale stembus om op jouw Ajacied van de Wedstrijd te stemmen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >