Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ongewoon seizoen 2020/2021 van begin tot eind in 35 bijzondere foto's!

Ongewoon, afwijkend, eigenaardig, raar, zeldzaam, vreemd... Zomaar wat termen die je op seizoen 2020/2021 kunt plakken. De route naar schaal 35 en de bekerwinst was lang en wat gebeurde er veel... Gelukkig hebben we de foto's nog. We serveren 35 fraaie platen voor je uit.

07 juni 2021 - 12:44
Seizoen 35 1200
In het Ajax Jaarboek 2020/2021 barst het van dit soort fijne plaatjes! © Pro Shots

Het was een seizoen met een lach en een traan. Ondanks alle corona-ellende en afgrijselijk lege stadions, sleepte Ajax veel supporters toch door moeilijke tijden heen. De Ajacieden op het veld boden vermaak, al beleefden we het allemaal op afstand.

Wat gebeurde er ook veel: jonkies Timber en Rensch grepen hun kans, het gehannes rond Brobbey, de zaak Promes, de plaspil van Onana, het vergeten vinkje achter de naam van Haller, de belangrijke goals van Klaassen, de stroom aan assists van Tadic, wisselend succes in Europa en een apotheose met een spontaan kampioensfeest naast de Johan Cruijff Arena.

Herbeleef het allemaal nog eens via onderstaande foto's. Van Tadic en Dumfries tot de belangrijke winstpartijen in januari. Alles komt nog eens voorbij. Wil je een mooi naslagwerk van afgelopen voetbaljaargang? Check dan het Ajax Jaarboek dat in aantocht is. Voor leden van SV Ajax nu al te bestellen tegen gunstige voorwaarden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >