Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Schrijf je in en schitter tijdens Ajax Life Fifa 21-toernooi!

Ajax is kampioen en dus bieden we jou óók de kans om een soort van kampioenschap binnen te harken. We organiseren namelijk weer een Fifa 21-toernooi voor volwassenen! Deelnemers die zich ver in het toernooi weten te spelen, maken kans op toffe Ajaxprijzen!

04 mei 2021 - 09:51
Fifatoernooicar
Een actieve houding is vereist, zoals op de foto! © Pro Shots

Het is vaste prik om Fifa-toernooien voor onze leden van Jonge Schare te organiseren – daar komt binnenkort een nieuwe editie van – maar nu organiseren we ook een toernooitje voor Ajacieden boven de achttien. 

Het volwassen Fifa-toernooi wordt gespeeld op vrijdag 21 mei. Het is de bedoeling dat je rond de klok van 18.00 uur incheckt, waarna de virtuele aftrap een halfuurtje later plaatsvindt. Als je je inschrijft, volgt daarna een digitale routekaart voor waar je moet zijn en specifieke instructies.

Er wordt vanaf 18.30 uur eerst een groepsfase afgewerkt. De beste spelers van die groepsfase plaatsen zich voor de knockout-fase, waarna de afvalrace pas echt begint en er uiteindelijk een winnaar overblijft!

We hebben in totaal ruimte voor 128 deelnemers en natuurlijk wordt er gespeeld om toffe prijzen. De winnaar ontvangt bijvoorbeeld een gesigneerd Ajaxshirt naar keuze en de halve finalisten krijgen een sporttas!

Oh ja, het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4. Voor de volledigheid: je hebt ook PlayStation Plus en het spel Fifa 21 nodig om mee te doen. Er gelden nog wat aanvullende regeltjes (iedereen speelt bijvoorbeeld met Ajax), maar dat is allemaal niets geks en die kun je het beste doornemen nadat je je eerst hebt ingeschreven.

Verdere communicatie verloopt via Discord (app voor gamers) en de toernooileiding is in handen van onze partner Bundled. Deze partij is ook partner van de e-sportsafdeling van Ajax. Zoals je wellicht weet, won Ajax recent de e-divisie, dus Bundled weet van wanten.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Vul het onderstaande formulier in en je bent weer een avondje onder de pannen!

Wil je komend seizoen ook meedoen aan evenementen en prijsvragen? Sluit je aan! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

99 op voorraad

Stap 1 van 2

Dit evenement is voor Ajax Life-leden

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >