Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax geeft 7500 seizoenkaarthouders gratis kaart voor AZ-thuis om 14.30 uur

Voor het eerst in lange tijd mag Ajax weer fans welkom heten in de Johan Cruijff Arena, bij Ajax - AZ. Als onderdeel van de landelijke pilot ‘Testen voor toegang’ is het voor 7.500 seizoenkaarthouders mogelijk om dit thuisduel op zondag 25 april gratis bij te wonen. De wedstrijd is overigens verzet naar 14.30 uur.

14 april 2021 - 10:15
Gratis Kaarten 1200
Eindelijk weer publiek in de JC Arena. Godzijdank. © De Brouwer
Het mag duidelijk zijn dat Ajax blij is weer supporters te kunnen toelaten. Dat zijn wij als SV Ajax ook. Wel betreuren beide partijen dat het overgrote deel van de ruim 40.000 seizoenkaarthouders hierdoor als vanzelf wordt teleurgesteld. De gelukkige supporters die het lukt om erbij te zijn, hoeven niet voor een kaartje te betalen.

Toegang en testen
Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van de pilot van Rijksoverheid. Daarom is naast een wedstrijdkaart óók een negatieve testuitslag nodig. Hiervoor moeten seizoenkaarthouders zaterdag 24 of zondag 25 april een éénmalige sneltest doen via testenvoortoegang.nl. Deze test doe je pas nádat je een wedstrijdkaartje hebt bemachtigd.

Kaartverkoop, maar kaartje is gratis!
Uiteraard is, naast de negatieve testuitslag, dus ook een wedstrijdkaart nodig. De 7.500 beschikbare kaarten zijn vanaf donderdag 15 april om 10.00 uur voor seizoenkaarthouders in de Ajax Ticketshop te bestellen. Deze kaarten zijn gratis en dat is een uitermate toffe geste van de club.

Ajax maakt bij de ‘kaartverkoop’ geen onderscheid tussen seizoenkaarthouders die (deels) hebben gedoneerd of zij die kozen voor volledige compensatie van hun seizoenkaart 2020/2021. De tickets zijn niet overdraagbaar.

Wedstrijdbezoek
Ondanks de testopzet gelden ook gedurende het wedstrijdbezoek de volgende richtlijnen:
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Draag een mondkapje (behalve wanneer je op de tribune zit)
Seizoenkaarthouders ontvangen woensdagmiddag per mail meer informatie over het thuisduel met AZ.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >