Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem de laatste 25 spelers die namens Ajax debuteerden in Oranje

De interlandperiode is nog maar net begonnen, maar hij duurt ons alweer te lang. Om deze Ajaxloze dagen een beetje door te komen, hebben we een quiz voor je in elkaar geschroefd. Speel je mee?

26 maart 2021 - 11:28
Quiz Oranje 1200
Klaassen debuteerde alweer een poos geleden, in 2014! © Pro Shots

“Wij willen Ajax zien, wij willen Ajax zien, wij wille…” Nou ja, dat dus. Maar er is even geen Ajax, want interlandvoetbal. Het is effe niet anders, we moeten het er maar mee doen.

En stiekem is het ook best leuk om te zien hoe iemand als Ryan Gravenberch het doet bij Oranje. Hij maakte tegen Turkije zijn debuut in een verloren wedstrijd. Maar goed, hij wist al hoe dat voelde, want hij maakte dat als Ajacied al eens mee in Eindhoven.

Ajax speelt pas zondag 4 april weer, als het op bezoek gaat in het Abe Lenstra Stadion van sc Heerenveen. Om de tijd een beetje te doden, hebben we een quiz voor je gemaakt. Natuurlijk eentje met een Ajaxtintje, want dat hoort zo.

Kun jij de laatste 25 spelers noemen die als Ajacied hun debuut maakten in het Nederlands elftal? We geven je zes minuten de tijd om alle namen hieronder in te vullen. Als hulplijn hebben we de jaartallen erbij gezet. Gewoon om je een klein beetje op weg te helpen.

Veel namen vul je vast zo in, maar wedden dat er een aantal vakjes leeg blijven…? Goed om te weten: bij het invullen van één achternaam, vul je direct drie vakjes! Dat schiet alvast lekker op.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >