Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Bloeddruk hersteld? Mooi, dan heerlijk nagenieten van foto's Ajax - Lille!

“Zonder publiek voelen deze duels amper als Europees voetbal,” zo stelde Davy Klaassen kort na Ajax - Lille OSC (2-1). We beloven hieronder toffe foto's hoor, absoluut, maar we weten allemaal hoe veel mooier ons fotoverslag was geweest met een kolkende Johan Cruijff Arena op de achtergrond!

26 februari 2021 - 11:55
1200 Ajalil Fv
Op deze plaat is echt zo veel te zien, haha! © Pro Shots

Is het dan gelijk niet meer de moeite om de foto's hieronder te bekijken? Nee joh, welnee, ben je gek! Ajax haalt niet elke dag de achtste finales van de Europa League.

Daarbij is het fijn dat we zonder het zweten van peentjes plaatjes kunnen kijken. Want ja, we weten hoe het afliep!

De wedstrijd was zenuwslopend spannend en hoe heerlijk is het dan als je nu op je gemakje foto's kunt kijken?  Het resultaat staat immers vast en verandert niet meer. We zijn door, ja echt.

Overigens vond Klaassen dat het met die Franse storm wel meeviel, al snapte hij dondersgoed dat de supporters thuis bibberend voor de kijkbuis zaten. Davy is supporter genoeg om te begrijpen hoe die emoties werken.

Oh ja, als je de foto's van Pro Shots hebt bekeken, wil je dan ook nog je stembriefje inleveren voor jouw Ajacied van de Wedstrijd?

Top!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >