Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Herzliche Grüße uit Dortmund!

Haben wir Lust darauf? Sorry, we stoppen al. We hebben gewoon reuzeveel zin in Borussia Dortmund - Ajax. Prima stad, heerlijke tegenstander en gewoon een toffe awayday. Wij doken het centrum vast in en schoten plaatjes!

02 november 2021 - 11:58
Fotogroetendor800
De Bratwursten worden hier uitstekend aangenomen. © Ajax Life

Het centrum van Dortmund is klein. Echt, serieus. Je loopt er in tien minuutjes doorheen. Bruisen doet de stad niet echt, maar Dortmund heeft ook wel wat. Een beetje rauw en verlaten, maar toch gezellig. Al is het maar omdat de kerstmarkt vol in opbouw is.

Hansaplatz is de plek waar Ajacieden op matchday moeten zijn. Het plein is eenvoudig te vinden, gewoon een kwestie van zoeken naar een grote kerstboom. Huh? Ja, echt! Op Hansaplatz staat de grootste dennenboom van Europa.

Aanbevolen
Borussia Dortmund blijkt een beetje Hollywood met toffe Walk of Fame!

We kunnen vast verklappen dat het bier in Duitsland prima smaakt. De Bratwurst mit Pommes hebben we nog niet uitgeprobeerd, maar deze zal ook vast goed bevallen. Goed, tot zo ver onze culinaire tips. 

Hoog tijd om plaatjes te kijken, gemaakt door Ajax Life. Met de hartelijke groeten vanuit Dortmund. Tschüss!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >