Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Volop plezier tijdens Ajax Kids Tour op bezoek bij O.S.S. '20!

Voor volop plezier, pret, enthousiasme en blijheid was Sportpark De Rusheuvel woensdag de plek om te zijn. Lucky stuurde de spelersbus van Ajax namelijk naar O.S.S. ’20 voor weer een gezellige Ajax Kids Tour. Natuurlijk was onze fotograaf ook van de partij!

28 oktober 2021 - 11:35
1200 Kids Tour Oss Middag1
Hier moest de echte pret zelfs nog beginnen! © Pro Shots

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN AMRO. Ook op bezoek bij O.S.S. '20 deden de Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes.

Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes, een bonte verzameling van Ajaxshirtjes en een gezonde dosis zin. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. De lynx deelde high-fives en knuffels uit, terwijl er ook een potje werd meegevoetbald. 

Een kijkje in de spelersbus van Ajax? Tuurlijk, geen probleem! Toch wel stoer om eens op de stoel van Antony of Dusan Tadic te zitten. Daarna snel weer naar buiten, genieten van het mooie weer en van de gezelligheid.

Misschien zie jij jezelf terug op onderstaande foto's, dus kijk maar snel!

Wil je meer weten over de Ajax Kids Tour of ook eens meedoen? Als lid van de Ajax Kids Club is deelname gratis. Hou ajaxkidstour.nl in de gaten voor nieuwe locaties, data en tijden. Lid worden van de Ajax Kids Club kan hierrrrr

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >