Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

#Kaartenjacht maandag weer van start, win tickets voor Ajax - Dortmund!

Is de auto volgetankt? Staat je fiets al klaar? Mooi, want vanaf maandag 11 oktober starten we met een nieuwe editie van #Kaartenjacht! In totaal maken we tien SV Ajax-leden blij met een setje kaarten voor Ajax - Borussia Dortmund.

10 oktober 2021 - 12:19
Kaartenjachtsocial

Het Champions League-duel in de Johan Cruijff Arena is op dinsdag 19 oktober, aftrap 21.00 uur. Jij kunt daarbij zijn, want kaartjes voor deze wedstrijd kunnen exclusief door leden van SV Ajax worden gewonnen! Je moet er wel je luie stoel voor uit. De kaarten zijn op verschillende locaties in het land te winnen.

We geven dagelijks, van maandag 11 oktober tot en met vrijdag 15 oktober, drie hints per locatie. Die hints delen we via social media om je te leiden naar een bepaalde plek, ergens in Nederland. Dit kan binnen de grenzen van het land werkelijk overal zijn!

Op de betreffende locatie is een medewerker van SV Ajax aanwezig. Weet jij dankzij die hints onze medewerker te vinden en ben je als eerste daar? Dan verdien je twee kaartjes voor Ajax - Borsussia Dortmund. Iedere dag spelen we twee rondjes van onze kaartenjacht.

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop Ajax - Borussia Dortmund

We vragen je op de locatie een bewijs te laten zien van je lidmaatschap. Zorg er daarom voor dat je je clubcard in je portemonnee steekt en meeneemt, evenals een legitimatiebewijs. Pietje kan niet met de clubcard van Klaasje komen aanzetten. Als Pietje kaartjes wil voor Ajax – Borussia Dortmund, dan moet Pietje zelf naar de betreffende locatie komen.

Als je recent lid bent geworden en nog niet in bezit bent van de clubcard, willen we graag de welkomstmail zien in combinatie met een legitimatiebewijs. Leden van de Ajax Kids Club zijn uitgesloten van deelname, de winnaars moeten 12 jaar of ouder zijn.

Als meerdere kandidaten zich precies tegelijkertijd op de locatie melden, wordt de winnaar bepaald aan de hand van een benaderingsvraag. Dit klinkt misschien een beetje formeel allemaal, maar we willen graag dat de kaartjes bij de juiste Ajacied terechtkomen. Logisch, toch?

Nog even voor de duidelijkheid: de winnaar krijgt niet direct de kaartjes overhandigd. Dit gebeurt pas op de wedstrijddag. Wegens de sinds dit seizoen gebruikte Ajax-app en toegangscontrole informeren we jou tijdig hoe je de kaarten in bezit krijgt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >