Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Pakt Bayern München ein-de-lijk door voor Dest?

Blijft Sergiño Dest (19) speler van Ajax of niet? We durven het eigenlijk niet te zeggen. Feit is wel dat de interesse in de jonge verdediger halsstarrig aanhoudt. Sterker nog, het lijkt wel een soort never ending story… Of is de climax nu dan toch in zicht?

17 september 2020 - 15:17
Dest 1200
Dest lijkt nu toch echt op weg naar de uitgang... © Pro Shots

We houden niet zo van geruchten, maar rondom Dest is het al zó lang onrustig dat we er maar weer eens een stukje aan wijden. De berichten over zijn toekomst wisselen elkaar in rap tempo af. Je leest eerst dat het FC Barcelona van Ronald Koeman op pole-postion ligt om Dest in te lijven om een uurtje later te lezen dat de jongeling al persoonlijk rond is met Bayern München. 

Dat laatste stelt Sky Sports om daarbij te vermelden dat de gesprekken tussen Ajax en Bayern München verder geïntensiveerd worden. Overmars stelde eerder niet aan coronakorting te doen, dus de Duitsers moeten van goeden huize komen om hun slag te slaan.

Er zou naar verluidt een bod van 15 miljoen euro zijn gecommuniceerd. De vraag is of dat niet een tikje te weinig is voor de talentvolle verdediger, die tot de zomer van 2022 vastligt in Amsterdam.

De interesse van de Duitse grootmacht is niet nieuw. Zeker niet zelfs, want al in de vorige winterstop bracht 'der Rekordmeister' een bod uit van zo rond de 20 miljoen euro en daarna is het nooit meer rustig geworden rondom Dest.

Toen verkocht Marc Overmars echter een luid en duidelijk 'nein', maar inmiddels lijkt het erop dat Ajax wel wil meebewegen, mits het juiste bedrag maar op tafel komt. 

Het gaat hoe dan ook onwijs snel voor de jonge Amerikaans international, die zag dat Noussair Mazraoui tegen Sparta de voorkeur kreeg op rechtsachter. Zou Erik ten Hag al weten dat Dest op de weg naar de uitgang is? Het is koffiedik kijken, maar het lijkt er in elk geval wel op dat Dest zelf oren heeft naar een snelle mooie stap hogerop.

Wordt vast vervolgd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >