Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem per land de speler met de meeste duels voor Ajax!

Wie is de Deen met de meeste wedstrijden voor Ajax? En welke Fransman trapte het vaakst een bal in het wit-rood-wit? En welke Rus trok het meest een Ajaxshirt aan? Precies daarover gaat onze nieuwste quiz. Wat je moet doen? Noem per land de speler met de meeste duels voor Ajax!

10 augustus 2020 - 08:50
suarez-1200
Suárez krijg je van ons cadeau. Zien we hem ooit nog terug? © Pro Shots

Zoals je inmiddels wellicht bent gewend, gaat het hier om een invuloefening. Hieronder zie je een lijst met landennamen. Van Denemarken tot Engeland en van Kameroen tot Noorwegen. En weer terug. Al die landen leverden spelers die voor het eerste van Ajax actief zijn geweest. Of nog altijd zijn. 

Maar ja, het is dus aan jou om de spelers in te kloppen. Er speelden heel wat Denen voor Ajax, maar welke Deen zagen we het vaakst in actie? Die is niet zo lastig, maar als we vragen naar de Kroaat die het vaakst voor Ajax speelde, moet je vast wat langer nadenken. 

We geven je overigens de tijd na te denken, hoor. Je krijgt vijftien minuten om de veertig spelers die we zoeken op te dreunen. We verwachten dat je daar een heel eind mee komt. Hup, laat die hersens kraken.

Succes!


Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >