Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem alle trainers van Ajax na Cruijff in 1988

We moeten jullie zien te vermaken in deze tijden van thuisisolatie en dus bedachten we een kakelvers quizje. Kun jij alle trainers noemen sinds Johan Cruijff, die in 1988 ontslag nam? We zoeken ook alle interim-trainers… Succes!

06 april 2020 - 14:27
Quiz-trainer-1200
Dit is gewoon een hele mooie plaat voor bij deze quiz. © Ajax Images

Oh jazeker, je zult best een heel eind komen met deze quiz. De meeste namen dreun je zo op, maar vergis je niet: je vergeet sneller dan je denkt. En niet elke Ajaxtrainer liet een onuitwisbare indruk achter. Of wel, maar dan om de verkeerde redenen.

In de lijst hieronder kun je alle namen inkloppen van de mannen die door de jaren heen de tactieken bedachten, de wissels doorvoerden en de Ajacieden trainden. Sommige deden dat voor vele jaren, anderen verdwenen veel sneller van het trainingsveld.

Zoals gezegd: we zoeken ook de coaches die tijdelijk het stokje overnamen als een trainer op de keien werd gezet of er zelf de brui aan gaf. Dan kan dus iemand zijn die slechts één wedstrijd de honneurs waarnam. Toch moet je ook die naam weten om de lijst compleet te krijgen.

Je krijgt acht minuten de tijd. Dat moet genoeg zijn. Succes!

Meer quizen spelen? Check hier ons archief!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >