Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Volg Ajax twee keer live, tegen Bayern München én FC Utrecht

Ajax trapt woensdag om 21.00 uur het KNVB-bekeravontuur af tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op FOX Sports 1. Ook Ajax Vrouwen komt in actie in de Women’s Champions League, rechtstreeks te volgen bij Ziggo Sport.

16 december 2020 - 05:07
Tv Tip Ajautr 1200
Labyad toen hij hoorde dat Ajax - Utrecht op het open kanaal van FOX komt. © Pro Shots

Twee keer Ajax op één dag, dus je hoort ons niet klagen. Het is vooral fijn om te kunnen melden dat Ajax – FC Utrecht op het open kanaal van FOX wordt uitgeserveerd. Geen betaalmuur, maar lekker voetbal kijken in de tweede ronde van de KNVB-beker. Dikke prima!

Wil je voor de aftrap van Ajax – FC Utrecht zien hoe Ajax Vrouwen het ervan af brengt in de return tegen Bayern München? Stem dan de kijkbuis af op Ziggo Sport Select. De speelsters van Ajax vechten woensdagavond voor hun laatste kans in de Women’s Champions League.

De Duitse opponent is vermoedelijk een maatje te groot, maar als we niet meer in wonderen geloven, dan kunnen we net zo goed stoppen. De heenwedstrijd op De Toekomst eindigde in 1-3, dus er is werk aan de winkel. De aftrap is om 18.00 uur en de uitzending bij Ziggo begint een kwartiertje eerder. In Beieren wordt gestreden voor een plaats in de achtste finale.

Weet je wat ook altijd een goed idee is, als je helemaal niks wilt missen? Vertellen we je! Volg Ajax Life op Twitter, Facebook of Instagram. Zo kun je op het tweede scherm ook gelijk delen wat je van de wedstrijden vindt en lezen hoe je medesupporters denken over wat er allemaal gebeurt.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze podcast...? 

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >