Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - PSV om de Johan Cruijffschaal!

Het begint langzaam te kriebelen en we tellen nu echt af richting de officieuze aftrap van seizoen 2019/2020. Die officieuze aftrap staat voor zaterdag op het programma, als Ajax en PSV strijden om de Johan Cruijffschaal. Als je geen kaartjes hebt, kunnen wij je wellicht alsnog blij maken. Prijsvraag!

23 juli 2019 - 14:21
prijsvraagjcsajapsvcar

De Ajacieden ondernemen tegen PSV een poging om het trio nationale prijzen tegelijkertijd in bezit te krijgen. De laatste keer dat dit nog eens gebeurde... is veel te lang geleden. En alleen al daarom is het leuk om dit weer eens voor elkaar te krijgen.

Zo te merken hebben veel Ajaxsupporters zin in het nieuwe seizoen, want de Johan Cruijff Arena was al snel voorlopig uitverkocht en daarna definitief gevuld. Maar nu wordt het interessant. Het kan best zijn dat jij mis hebt gegrepen, maar dan volgt hier de allerlaatste herkansing.

Wij hebben namelijk tien setjes kaarten te verloten voor Ajax - PSV. De aftrap is zaterdag om 18.00 uur, dus check in je agenda of je kans ziet van de partij te zijn. Zo ja, dan krijg je tot donderdag 13.00 uur de kans om een goed antwoord in te sturen op de vraag hieronder. Diezelfde middag nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: welke Ajaxspeler maakte in 2007 het winnende doelpunt tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijffschaal?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

[gravityform id="320" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >