Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een interview met Quincy Promes!

Wij zoeken een Ajaxsupportertje dat Quincy Promes graag wil interviewen voor Ajaciedjes, het blad van de Ajax Kids Club! Heb jij daar wel zin in? Lees dan snel door!

23 juli 2019 - 09:56
promes-akc-1200

Bij Ajax lopen veel goede voetballers rond. Promes is zo’n goede voetballer. De snelle aanvaller kan op veel plekjes op het veld uit de voeten. En we hebben goed nieuws, want we zoeken een Ajax Kids Clublid dat Quincy wil interviewen.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Quincy te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een vraaggesprekje op De Toekomst. Supergaaf toch?

Let wel even goed op, het interview vindt plaats op vrijdag 2 augustus na de training. Dat is meestal rond 12.00 uur.

Als dat geen probleem is, word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Verzin snel een toffe vraag en wie weet mag jij die aan Quincy stellen. Je kunt jouw vraag (met je lidnummer) insturen tot en met zondag 28 juli via kidsclub@svajax.nl. De winnaar krijgt een belletje van ons.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >