Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Toffe kampioensrondvaart met de Ajax Kids Club door Amsterdam!

Drie kampioensploegen werden zondag 14 juli welkom geheten in Amsterdam door onze eigen Lucky Lynx. Hoe dat zo kwam? Drie Ajax Kids Clubleden wonnen voor hun team een echte kampioensrondvaart door de Amsterdamse grachten. Foto's!

15 juli 2019 - 17:22
1200-rondvaart

Echte kampioenen verdienen een rondvaart door ons mooie Amsterdam. En dus bedachten we een fotowedstrijd. 

In samenwerking met Lovers Canal Cruises konden we een toffe rondvaart aanbieden. Lovers stelde een rondvaartboot beschikbaar met hapjes en drankjes. Ook lagen er kampioensschalen klaar voor de kampioentjes om lekker mee te zwaaien.

Leden van de Ajax Kids Club konden deze toffe prijs winnen voor hun kampioensploeg. We vroegen hen om hun leukste foto’s in te sturen van de feestjes die zijn gevierd, want wij waren op zoek naar de mooiste kampioensfoto’s!

Wij kozen de drie leukste inzendingen en dat waren die van Yentl van Beek, Chris Zewald en Stan Oudshoorn. We nodigden hun teams uit voor een gave rondvaart. En gaaf werd het! De kids genoten van de gezelligheid aan boord en wapperden er lekker op los met de meegenomen kampioensschalen van karton.

Kijk snel de foto's die Pro Shots voor ons maakte. Wat ons betreft volgend jaar weer.

Tot slot willen we Lovers Canal Cruises bedanken voor de geweldige dag. Het was echt ontzettend leuk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >