Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Heerlijke foto's van Ajax - PSV en de gewonnen Johan Cruijffschaal!

De eerste prijs is alweer binnen! Ajax won met 2-0 van PSV en heeft nu ook de Johan Cruijffschaal te pakken. Het was zaterdagavond dan ook flink feest in de Johan Cruijff Arena en jonge Ajaxsupportertjes genoten volop. Dat gold ook voor Lucky en de mascottes van de Ajax Kids Club. We maakten ontzettend veel leuke foto's. Blader je mee in ons 'fotoboek'?

29 juli 2019 - 09:48
jc-schaal-12001

Je moest zaterdagavond zorgen dat je niet te laat in het stadion was, want Kasper Dolberg maakte al na 35 seconden een doelpunt. Echt waar, 35 seconden! Er werd nooit eerder zo snel gescoord in de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal. Er kon dus al snel flink gejuicht worden.

De mascottes van de Ajax Kids Club zaten toen misschien net op hun plekje. Onze prijswinnaartjes waren met de spelers mee het veld opgelopen en moesten daarna dus rennen naar hun plekje op de tribune om de eerste Ajaxgoal van het seizoen mee te maken.

Na rust maakte Ajax de 2-0 via Daley Blind. Het was een prachtig doelpunt en toen wist iedereen het wel: Ajax gaat de Johan Cruijffschaal winnen. En precies dat gebeurde ook. Weer een schaal in Amsterdam! Na het winnen van de kampioensschaal en de KNVB-beker was het dus weer prijs in Amsterdam.

Jullie snappen wel: dat leverde mooie foto's op. Die hebben we voor jullie verzameld en klaargezet in het fotoverslag hieronder. De foto's zijn gemaakt door Sjoerd Tullenaar. Genieten jullie nog een keertje mee? Oh ja, en vergeet niet te stemmen op jouw Ajacied van de wedstrijd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >