Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Doe mee aan een zomerse editie van de Ajax Life Pubquiz!

Begint het bij jou al een beetje te kriebelen? De internationals hebben zich weer gemeld om de training te hervatten en daarmee is de seizoensstart opnieuw een stapje dichterbij. We hebben nog iets leuks om naar uit te kijken: de eerste Ajax Life Pubquiz van seizoen 2019/2020!

08 juli 2019 - 15:44
pubquizjaapcar

Onze pubquizzen zijn populair en daarom trappen we het nieuwe seizoen gelijk met eentje af. De datum die je mag omcirkelen in je agenda is woensdag 31 juli. De starttijd is 19.00 uur. Dit keer niet in hartje Amsterdam, maar bij restaurant JAAP langs de Jaap Edenbaan.

Nog steeds Amsterdam dus en misschien kun je onderweg in gedachten even wegdromen als je over de Middenweg reist. Daar stond immers De Meer en wie weet kun je voor het juist beantwoorden van de vragen je voordeel doen bij het ophalen van wat jeugdherinneringen.

Wij hebben er alweer zin in, hopelijk jullie ook! We hebben in totaal ruimte voor 80 deelnemers, dus dat komt allemaal vast dik in orde. We vragen om een bijdrage van 2,50 euro per persoon, maar daar krijg je wel iets voor terug: een envelop met consumptiebonnen bijvoorbeeld. Over prijzen volgt later meer informatie.

Je kunt je aanmelden via de onderstaande link, maar let op! Je kunt je slechts één keer aanmelden per lidnummer. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vier personen. Minimaal één persoon dient lid te zijn van Ajax Life en het aantal tickets dat je kiest, moet gelijk staan aan het aantal personen in je team.

Als je je eenmaal hebt aangemeld, kun je niet nog een keer een aanmelding doen met jouw lidnummer. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw aanmelding en dan is alles voor elkaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >