Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax maakt grote woorden tegen PSV totaal niet waar

Ajax zou als koploper vertrekken uit PSV. Niet Ajax, maar PSV ging een zware middag tegemoet. Zo kunnen we nog wel doorgaan, maar opnieuw werden de grote woorden niet waargemaakt. Ajax beleefde in Eindhoven een helse middag en kreeg met 3-0 op de broek.

23 september 2018 - 22:34
psvopenercar

Het gaatje van twee punten wordt een gat van vijf punten en we kunnen alleen maar hopen dat we over een tijdje niet moeten concluderen dat het gat op deze regenachtige zondagmiddag al werd geslagen. Er resteert Ajax niets anders dan een inhaalrace...

Dit terwijl het de bedoeling was om nu bovenaan te staan. Lasse Schöne en Andre Onana maakten zich schuldig aan grote woorden. Stoere praat is leuk, voor schut staan iets minder. En dat is precies wat er gebeurde. Ajax ging af, het werd echt een pijnlijke middag.

Er werd een kwartiertje aardig gevoetbald. Het uitvak hield de moed er iets langer in, maar tegen een tussenstand van 3-0 valt niet op te zingen. De 1200 meegereisde supporters stonden dankzij hun eigen cluppie in de kou. Misschien deed dat nog wel het meeste pijn.

De foto's van zijn Pro Shots en De Brouwer.

De verkiezing van Ajacied van de Wedstrijd bestaat wel, maar proberen we eventjes te negeren. Daar zijn wedstrijden als deze niet voor bedoeld.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >