Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Met deze beelden geniet je optimaal na van sfeer in uitvak

Een punt pakken bij Bayern Munchen vormt alle reden om een dagje na te genieten. Zeker als je naar een gelijkspel voetbalt zoals Ajax dat deed. We hadden natuurlijk gewoon moeten winnen, maar helaas. Dat lukte net niet. Aan de sfeer in het uitvak heeft het niet gelegen.

03 oktober 2018 - 10:43

Terwijl Ajax 'slechts' bij tijd en wijle domineerde in de Allianz Arena, bepaalde het uitvak met in totaal 3739 aanwezige supporters negentig minuten lang het ritme. Dit alles natuurlijk namens onze club uit Amsterdam! Donny van de Beek vertelde dat hij bijna alle liedjes ook op het veld hoorde.

Wat er zoal gebeurde op bezoek bij Bayern is uitstekend samengevat door @pi_alfa, die zijn camera meenam het uitvak in en de mooiste beelden schoot. De video duurt zeven minuten en alle mooie momenten komen voorbij: van het juichen na de goal van Noussair Mazraoui tot de pogo na afloop.

We hebben natuurlijk het bereiken van de Europa League meegemaakt en dat was een hoge piek, maar we beleefden ook diepe dalen. Gelukkig richt Ajax zich vroeg of laat altijd weer op en beleef je de mooiste momenten. Zo'n awayday als Bayern-uit is waar je het allemaal voor doet. Geniet je nog een keer mee?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >