Ajax opent fanshop op Times Square in New York - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax opent fanshop op Times Square in New York

Ajax goes USA… En met succes! Na enkele Amerikaanse samenwerkingen te hebben afgesloten, opent de club nu ook een soort fanshopje in hartje New York. Het is voor Amerikaanse Ajaxsupporters vanaf heden dus mogelijk om een shirtje op Times Square te scoren.
De club heeft ook al een kantoor op Broadway. © Ajax Images

Ajax is al langere tijd bezig om het commerciële succes in Manhattan verder uit te bouwen. Voetbal wordt in Amerika steeds populairder en de Amsterdammers spelen daar slim op in. Nadat de club een kleine twee jaar geleden al een kantoor in The Big Apple opende, komt daar dus nu een fanshopje bij.

We schrijven bewust het verkleinwoord fanshopje, omdat het niet een échte fanshop is zoals we die hier in Nederland kennen. Het is meer een soort Ajaxafdeling binnen een al bestaande winkel. Het gaat om de keten Pele Soccer, die bekend staat als een van de grootste voetbalwinkels in Amerika.

Het is voor Amerikanen vanaf heden mogelijk om in hartje New York een Ajaxshirtje te scoren. In de winkel op Times Square worden wedstrijdshirts, de trainingscollectie en andere fanitems verkocht. Het is zelfs mogelijk om de shirts te laten bedrukken. Wie weet zien we straks enkele Amerikanen rondlopen met ‘Van de Beek’ of ‘Blind’ op hun rug.

Ajax heeft naast Amerikaanse partners ook officiële samenwerkingen met Sydney FC in Australië en Sagan Tosu in Japan. Daarnaast is de club is voor 51 procent eigenaar van Ajax Cape Town in Zuid-Afrika. Je kunt inmiddels wel stellen dat Ajax over de hele wereld actief is.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax