Ajacieden werken zich in het zweet tijdens eerste officiële training - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajacieden werken zich in het zweet tijdens eerste officiële training

Ook voor Ajax is seizoen 2020/2021 officieel begonnen. De selectie van Erik ten Hag meldde zich zaterdagochtend op De Toekomst voor de eerste training van het nieuwe seizoen. We zagen enkele nieuwkomers, een herstellende David Neres en een vuurrode Donny. Tijd voor foto’s!
Donny had het zo te zien zwaar tijdens de eerste training! © Pro Shots

Nog een weekje… Dan gaat de bal echt weer rollen voor Ajax. De nog altijd regerend kampioen oefent zaterdag 8 augustus in eigen huis tegen RKC Waalwijk, waarna vijf dagen later FC Utrecht de sparringpartner is.

Onder het toeziend oog van een select groepje pers – waaronder Ajax Life – werkten de Ajacieden zich in het zweet tijdens de eerste officiële training van het nieuwe seizoen. Vooral Van de Beek leek het wat zwaar te hebben, afgaande op zijn vuurrode kop en uithangende tong.

Andre Onana, Dusan Tadic en zomeraankoop Mohammed Kudus verschenen nog niet op het trainingsveld van sportpark De Toekomst. Onana kampt met wat klachten aan de enkel, Tadic moet nog een enkele medische test ondergaan en Kudus is een gevalletje papierwinkel. Geen reden voor paniek dus! 

Wie we wel zagen? Antony! De Braziliaan trainde al eerder in kleine groepjes, maar mocht nu echt kennis maken met het grootste deel van de selectie. Ook Maarten Stekelenburg maakte zijn rentree op het trainingsveld van Ajax, na negen jaar in het buitenland te hebben gekeept.

Neres kwam eveneens in actie. De aanvaller deed een groot deel van de training mee met de groep, maar liet langere sprints en een fysiek partijspelletje aan zich voorbij gaan. Neres is nog altijd herstellende van een vervelende knieblessure, maar volgens Ten Hag was zijn deelname aan de groepstraining al een grote stap voorwaarts.

De plaatjes van de eerste officiële training vind je hieronder en zijn gemaakt door Pro Shots.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax