Ajax Kids Tour bij Cluzona, Wouw - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax Kids Tour bij Cluzona, Wouw

Door al het gedoe rond het coronavirus lagen onze Ajax Kids Tours even stil, maar we gaan weer van start, hoor! Lucky gaat de zomervakantie weer samen met professionele trainers het land in om lekker voetbalspelletjes te doen met andere Ajaciedjes. We komen op zaterdag 22 augustus langs bij Cluzona, Wouw!
Check ajaxkidstour.nl voor alle plekken waar we langskomen! © Pro Shots

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Dat is toch supergaaf?! Hoe gaaf het precies is, kun je prima zien in dit filmpje. Daar wil je toch niets van missen?

Het ochtendprogramma is van 9.30 tot 12.30 uur en speciaal voor de leden van Cluzuna, Wouw. De leden van de Ajax Kids Club komen tijdens het middagprogramma aan de beurt: van 13.45 tot 16.45 uur.

Wil jij ook meedoen aan de Ajax Kids Tour? Het inschrijfformulier vind je vanaf maandag 20 juli om 14.00 uur op deze pagina. Zorg dus dat je dan klaar zit! De reservelijsten verschijnen zodra het reguliere formulier vol is.

We organiseren in de zomervakantie liefst zes Kids Tours door heel het land. In elke regio vindt de Kids Tour plaats in het laatste weekeinde van de zomervakantie.Voor elke Kids Tour kunnen 96 leden van de Ajax Kids Club en 96 leden van de voetbalvereniging waar we op bezoek zijn zich inschrijven. Dit zijn er iets minder dan normaal, omdat we natuurlijk rekening moeten houden met de maatregelen rond het coronavirus.

Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die dag de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen. 

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel graag aan dit soort spelletjesdagen meedoen? Sluit je dan snel aan!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax