Raad de schoenmaat van Lucky en win zijn kicksen met handtekening! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Raad de schoenmaat van Lucky en win zijn kicksen met handtekening!

Lucky Lynx doet altijd voorzichtig met zijn spulletjes, maar het is inmiddels écht tijd voor een setje nieuwe kicksen. Zijn oude wondersloffen gooit de trouwe Ajaxmascotte niet weg hoor! Nee, die kun jij namelijk winnen. Raad de schoenmaat van Lucky en wie weet heb jij straks wel heel bijzondere voetbalschoenen!
Lucky krijgt nieuwe schoenen, maar de oude gooien we niet weg natuurlijk! © Ajax Kids Club

Lucky heeft op elke schoen zijn handtekening gezet. Kijk maar naar de foto! Onze pluizige vriend heeft natuurlijk best grote voeten. Wij zijn benieuwd of jij als Ajax Kids Clublid kunt raden welke maat de Ajaxlynx precies heeft.

Als je de juiste schoenmaat invult in het formulier hieronder, dan maak je kans om deze leuke prijs binnen te slepen. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 10 juli, daarna nemen we contact op met de winnaar. 

Als je wint, dan kun je de enorme schoenen een leuke plek op je slaapkamer geven of ze gebruiken als superpantoffels.

Wat je ook kunt doen? Nou ja, erop voetballen misschien? Je teamgenootjes kijken vast raar op als je met deze kicksen het veld op komt lopen. Het zal wel even oefenen zijn, want het is best lastig dribbelen op zulke grote schoenen. 

Hoewel, Lucky kan het ook! Dus met een beetje oefenen moet het jou vast ook lukken!

Mocht het formulier hieronder niet goed werken, stuur dan je antwoord met naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl. Ook meedoen met prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax