Nieuw: kleine belettering mogelijk op mini-shirtjes! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Nieuw: kleine belettering mogelijk op mini-shirtjes!

Vaak worden de kleinste Ajaciedjes al door papa, mama, opa of oma in Ajaxtenuetjes gestoken en vaak ook met de naam achterop. Maar ja, met de grote letters van de volwassen shirts is zo'n minikit natuurlijk al snel vol... Daarom introduceert de fanshop nu kleine belettering!
Kleine shirtjes, dus ook kleine letters! © Ajax Life

Achter de toonbank van de fanshop is het druk. De drukpersen draaien overuren. De ene na de andere naam wordt op de nieuwe uitshirts geperst. Spelers van nu, spelers van toen en uiteraard eigen namen.

Ook de kleinste shirtjes gaan weer rap over de toonbank en daarop willen kopers eveneens regelmatig bedrukking hebben. Kleine rugnummers waren er al, maar de letters kwamen altijd overeen met de letters die op volwassen shirts gezet worden. En daarvoor ontbreekt vaak net de ruimte op een minishirt.

Ja, als je Sam of Isa heet kom je er wel mee weg, maar Gravenberch of Brian-Franciscus-Johannes-Franklin (om maar een voorbeeld te noemen) wordt natuurlijk knap lastig. Op veler verzoek besloot Ajax daarom mini-lettertjes te introduceren, die half zo groot zijn als de volwassen letters.

Zo kunnen ook shirtjes in de kleinste maten ‘normaal’ bedrukt worden. Zelfs de gouden eredivisiebadge is er in kleiner formaat, om de boel compleet te krijgen. En dat geldt eveneens voor het Curaçao-logootje. Al kunnen we ons prima voorstellen dat je die achterwege laat.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax