Win als Ajax Jonge Schare-lid een Ajax Camp in de zomervakantie! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Win als Ajax Jonge Schare-lid een Ajax Camp in de zomervakantie!

Altijd al eens willen trainen als een echte Ajacied? Dan hebben we goed nieuws, want als lid van Ajax Jonge Schare kun jij een Ajax Camp winnen in de zomervakantie.
Trainen als Daley, Nico of Noussair? Dat wil toch iedereen? © Ajax Camps & Clinics

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. In de zomer van 2020 worden Camps & Clinics bij amateurverenigingen door het hele land georganiseerd.

Bij een Ajax Camp komen in een week alle facetten van de unieke Ajax-trainingsmethode aan bod. Denk aan balcontrole, snel voetenwerk, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspelen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics coaches. 

De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en wensen. Uiteraard wordt rekening gehouden met de voorschriften rondom het coronavirus.

Elke groep heeft zijn eigen trainer en bestaat uit acht tot maximaal vijftien spelers; afhankelijk van de leeftijd. Check hier een overzicht van alle Ajax Camps in de zomer. Je kunt je daar ook opgeven en als lid van Ajax Jonge Schare ontvang je 5 procent korting, dus houd je lidnummer bij de hand. 

Je kunt ook je geluk beproeven, want als lid van Ajax Jonge Schare (maximaal 16 jaar) kun jij een Camp in de zomervakantie winnen. Op een locatie naar keuze, zolang die nog beschikbaar is. Om kans te maken op deze toffe prijs moet je het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag geven. Doe dat voor donderdag 18 juni!

Prijsvraag: Via welke amateurclub kwam Noussair Mazraoui in de jeugdopleiding van Ajax terecht?

Mocht het formulier hieronder niet werken, dan kun je je antwoord ook mailen aan jongeschare@svajax.nl. Vergeet dan niet je naam en lidnummer mee te sturen.

Deze prijsvraag is verlopen. Met de winnaar wordt contact opgenomen.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax