Kijktip Wenen ‘95: herbeleef de aanloop, wedstrijddag en huldiging bij AT5! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Kijktip Wenen ‘95: herbeleef de aanloop, wedstrijddag en huldiging bij AT5!

We kunnen ons zo voorstellen dat je zelfs op Netflix niet meer weet wat je moet kijken. Gelukkig biedt AT5 dit weekeinde absoluut de helpende hand. De stadszender staat zondag in het teken van de magische Champions League-winst in 1995 en neemt je middels heerlijke beelden weer mee terug naar de aanloop, wedstrijddag en huldiging.
Dit zijn toch heerlijke beelden? © Ajax Images

Het puntertje van Patrick Kluivert in Wenen viert dit jaar een prachtig jubileum. Op 24 mei is het alweer 25 jaar geleden dat Ajax de Europese voetbalharten veroverde en de cup met de grote oren omhoog hield. Dat lijkt ons een prima moment om deze historische gebeurtenis nog eens her te beleven!

Wij trakteerden onze leden al op een speciale 1995-editie en we zien hier en daar nog wel meer toffe dingen voorbij komen die mooie herinneringen naar boven halen, maar AT5 doet er nog een schepje bovenop. De stadszender was gedurende de aanloop, wedstrijddag en huldiging bijna overal bij en zendt zondag al deze heerlijke beelden nog eens uit.

AT5 neemt je mee terug naar de spannende dagen die vooraf gingen aan de finale, behandelt alles rondom de wedstrijddag en natuurlijk mag het volksfeest tijdens de huldiging en rondvaart niet ontbreken.

Als je niks wil missen, zorg dan dat je om 12.00 uur klaar zit voor je televisie om te zien hoe Ajax zich plaatst voor de finale. Uiteraard is alles ook te volgen via de online kanalen. Om 21.15 uur wordt de trip down memory lane afgesloten met een compilatie van de huldiging.

Veel kijkplezier!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax