Wow! Johan Cruijff Arena nagemaakt in Minecraft! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
Hoe lang heeft de maker hierover gedaan zeg? Wauw! © FootballCraft Official
Video
keer gelezen

Wow! Johan Cruijff Arena nagemaakt in Minecraft!

Ben je het thuiszitten al zat tijdens deze dagen van corona? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Je hebt misschien wel tijd over. Weet je wie er ook tijd over had? De maker van de Johan Cruijff Arena in het filmpje hieronder!

Je ziet hierboven een video van het YouTube-account FootballCraft Official. En deze gast is goed met Minecraft. Nee, maar serieus echt onwijs niet normaal goed met Minecraft. De details van de door hem gebouwde Johan Cruijff Arena zijn eigenlijk ongelooflijk. 

We zien de kleedkamer van Ajax, de persruimte, de tribunes, het veld, de hele buitenkant, plus kantoren. Je vraagt je af waar iemand de tijd vandaan haalt om zoiets te maken, want dit kost echt, echt, écht heel veel tijd. We missen alleen de spelers en het publiek nog.

Minecraft is een computerspel en lijkt ergens een beetje op Lego. Je kunt gebouwen maken van diverse materialen die je moet opgraven. Je kunt heel simpel beginnen, maar het spel heeft enorme groeimogelijkheden waardoor het interessant blijft voor ervaren spelers.

Dat laatste blijkt wel uit bovenstaand filmpje. Ongelooflijk.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax