[AFGELAST] Alweer een Ajax Life Pubquiz op komst in Bar Hout! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

[AFGELAST] Alweer een Ajax Life Pubquiz op komst in Bar Hout!

Het is aan Ajax om het schip weer vlot te trekken, maar wij geven met onze pubquiz alvast het goede voorbeeld. Jullie moesten een tijdje geduld betrachten voor de volgende pubquiz. En gelukkig volgen ze elkaar nu weer in hoog tempo op. Bar Hout is maandag 20 april opnieuw de plaats van handeling!
Wij voelen ons thuis in Bar Hout en keren graag terug! © Pro Shots

Het is ons vorige keer goed bevallen in Bar Hout en daarom strijken we daar gewoon opnieuw neer. Lekker toch?! Je vindt Bar Hout in de buurt van het Houthavenpark en aangezien het vorige keer ook geen grote opgave was ter plekke te komen, gaat het nu vast opnieuw lukken.

Helaas kunnen we maandag de 20ste niet proosten op een goed resultaat van Ajax of zelfs het winnen van een prijs, want het is de dag na de KNVB-bekerfinale. Die bekerfinale die Ajax… Nou ja, laten we het leuk houden!

We hebben ruimte voor nog 44 extra deelnemers en aangezien onze pubquizzen behoorlijk populair zijn, moet je niet te lang wachten met inschrijven. Niets afwachten dus, maar hup… gelijk actie ondernemen!

De aftrap is om 19.30 uur en teams mogen bestaan uit minimaal twee personen en maximaal vier man. Deelnemers betalen 2,50 euro per persoon en in ruil hiervoor ontvang je een gratis drankje. Prijzen zijn we nog aan het regelen en zoals de vaste deelnemers weten: dat is altijd goed geregeld!

ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS HEBBEN WE DE PUBQUIZ HELAAS MOETEN AFGELASTEN. HOPELIJK KUNNEN WE DE QUIZ OP EEN LATER MOMENT INHALEN!!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax