Het bestaat nog: foto's van scorende, juichende en winnende Ajacieden! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Het bestaat nog: foto’s van scorende, juichende en winnende Ajacieden!

Je kunt veel zeggen over de crisis bij Ajax. Je kunt zelfs heel veel zeggen over de crisis in Amsterdam. Je kan en mag er van alles vinden, maar over één ding moet iedereen het toch wel eens zijn: supporters laten de club niet vallen. En tegen sc Heerenveen (1-3) volgde eindelijk de beloning.
Zo voelde het dus om op voorsprong te komen! © De Brouwer

Natuurlijk, er klinkt wel eens een kritische noot en ja, na een verliespartij wordt er teleurstelling geuit. Dat is niet leuk, zeker niet als je de eerste speler bent die zich meldt bij het uitvak, maar eerlijk is eerlijk: de steun en support voor het elftal is enorm!

Er werd voor de thuisduels met Getafe en AZ al aangekondigd dat het stadion moest kolken, maar dit leverde nog niet het gewenste resultaat op. Toch gingen opnieuw de schouders eronder. Het was mooi om kort na rust ‘Three Little Birds’ vanuit 1250 kelen te horen. Het is een mooi liedje om je aan vast te houden.

Toch hopen we van harte dat we de mindere tijden nu hebben gehad. Uit met de crisis! Ajax kan het nog, zo hebben we in diezelfde tweede helft mogen aanschouwen. We hebben gescoord, we hebben gejuicht en we hebben ervaren hoe goed dat ook alweer allemaal kan voelen.

We weten hoe het voelt als het tegenzit en nu hebben we geproefd van de ommekeer. Als je het hebt geproefd, wil je meer. Simpel zat. Als spelers en supporters nog negen keer alles geven met de schaal in gedachten, dan… Dan gaan we er toch voor zorgen dat alles op z’n pootjes terecht komt?

De foto’s zijn van De Brouwer en Pro Shots.

We durven na een paar weken eindelijk weer eens hardop te vragen naar jouw Ajacied van de Wedstrijd. Durf jij ook hardop te antwoorden? Wij zijn dus benieuwd wie jouw stem krijgt! De stembussen zijn geopend, dus schuif je envelop naar binnen. Stemmen doe je hier!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax