Ballenjongens/-meisjes en vaandeldragers gezocht voor Ajax - FC Twente! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ballenjongens/-meisjes en vaandeldragers gezocht voor Ajax – FC Twente!

We kunnen ons voorstellen dat je flink chagrijnig bent door hoe Ajax het momenteel doet, maar er moeten nog veel wedstrijden worden gespeeld. De schouders eronder dus. Met z'n allen. Voor Ajax - FC Twente zijn we daarom 'gewoon' op zoek naar enthousiaste ballenjongens/-meisjes en vaandeldragers!
Niet alleen bij de spelers is focus nodig, zoals je hierboven ziet! © De Brouwer

Geen Europees voetbal meer en ook door een KNVB-bekerfinale kan een streep. Het is niet anders. Maar Ajax moet door, want het kampioenschap moet veiliggesteld worden. Twente komt zondag 15 maart op bezoek in de Johan Cruijff Arena en voor die voetbalpot kunnen we jouw hulp als lid van Ajax Jonge Schare uitstekend gebruiken. 

Als je meedoet aan onderstaande prijsvraag maak je namelijk kans om langs de lijn te staan als ballenjongen of -meisje. Je kunt ook een plekje op het veld verdienen als vaandeldrager. 

De wedstrijd tegen Twente wordt die zondag om 14.30 uur gespeeld. Dat was eerst nog 20.00 uur, maar de KNVB heeft de wedstrijd terug naar de middag verplaatst. Hoe dan ook, wil jij de belangrijke taak krijgen om Ziyech en Tagliafico een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt? Dan moet je snel zorgen dat je het juiste antwoord weet op de prijsvraag hieronder!

We zoeken ook weer vaandeldragers. Acht stuks om precies te zijn. Vier voor de vaandels van Ajax en vier voor die van Twente. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Als je wint, dan zorgen wij dat er Ajaxkleding voor je klaarligt!

Voor winnaars hebben we echter nog meer in petto: zij krijgen ook nog eens een setje kaartjes voor de wedstrijd. Dus als winnaar kun je jouw vader, moeder of een vriendje of vriendinnetje extra blij maken. Ajax kan alle steun goed gebruiken, zeker tijdens deze moeilijke periode waarin het allemaal niet vanzelf gaat. Weet jij al wie je hiermee gaat verrassen…?

Meedoen kan tot en met maandag 9 maart, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Hakim Ziyech speelde voor Ajax bij FC Twente. Hoeveel eredivisiedoelpunten maakte hij voor de club uit Enschede?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Tot einde seizoen word je al voor een tientje lid.

Deze prijsvraag is verlopen. De winnaars krijgen bericht!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€,5,- * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een proeflidmaatschap en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax