Hersens kraakten hard tijdens gezellige Ajax Life pubquiz in Bar Hout! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Hersens kraakten hard tijdens gezellige Ajax Life pubquiz in Bar Hout!

Maar liefst veertien teams (logisch!) streden maandagavond om eeuwige roem tijdens onze Ajax Life pubquiz in Bar Hout. Oh jazeker, het was gezellig, maar hersens kraakten door de vele lastige moeilijke opgaven... Check hieronder ons fotoverslag!
Zouden de heren hierboven hebben geweten wie de enige Ivoriaan was die voor Ajax speelde? © Pro Shots

Bar Hout bleek sowieso een toffe locatie voor onze pubquiz. Het fraaie etablissement is direct gelegen aan het Houthavenpark in Amsterdam en ook is het goed om te weten dat Bar Hout alle wedstrijden van Ajax uitzendt op groot scherm.

Maar daarvan was maandag geen sprake, al was het natuurlijk Ajax dat de klok sloeg. Onze quizmaster had weer een onwijs lastige lijst met vragen in elkaar geknutseld. Weet jij bijvoorbeeld wie op 7 oktober 2012 namens Ajax een eigen doelpunt tegen FC Utrecht maakte en daarmee de op dat moment jongste eigen doelpuntenmaker werd voor Ajax ooit?

Ja kijk, vragen op dát niveau dus. Ga er maar aanstaan! En precies dat is wat de veertien teams deden, alles uiteraard onder het genot van een natje en een droogje. Een lekker biertje smaakt prima als je moet nadenken over bovenstaande vraag, waarop het antwoord overigens Fabian Sporkslede is.

De zelfbedachte teamnamen waren trouwens ook weer om te smullen. Wat te denken van ’90 minuten lam’, ‘De witte Socrates’ en ‘Babelicious’? Toch pronkte er uiteindelijk maar één ploeg met de wit-rood-witte veren en dat was team ‘G’. Dit team ging met de hoofdprijs naar huis: vier kaartjes voor Ajax – FC Twente. De troostprijzen waren voor vaste deelnemers team ‘De Knoest’ en ‘Yakubu 22’.

Voor een impressie van een leuke avond verwijzen we je graag naar de foto’s hieronder, die gekiekt zijn door Pro Shots.

Wil jij ook meedoen aan één van onze pubquizen of andere evenementen? Sluit je dan snel aan bij Supportersvereniging Ajax! Je krijgt dan ook het magazine Ajax Life op de deurmat.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax