Heracles-uit levert Ajax tweede rampweek van het seizoen op... - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Heracles-uit levert Ajax tweede rampweek van het seizoen op…

Ajax is een jaar teruggeworpen in de tijd... Vorig jaar op dit punt van het seizoen zag niemand het meer zitten. Alles leek verloren en het zag er slecht uit. Verlies, op achterstand en bijna uitgeschakeld in Europa. Zo erg is het na een nieuwe 1-0 tegen Heracles Almelo niet. Zo voelt het echter wel.
De meegereisde Ajacieden weten het tijdens Heracles-uit ook niet meer. © De Brouwer

Vorig jaar rond deze tijd draaide het weliswaar voor geen ene meter, maar waren tenminste wel alle spelers fit die voor een ommekeer konden zorgen. Dat is nu verre van het geval… Het probleem is ook nog eens dat het vooral aanvallers betreft.

Ajax mist snelle jongens, Ajax ontbeert diepgang en daardoor komt het elftal in andere linies in de problemen. Die problemen rekent vooral Daley Blind zichzelf aan, maar dat is natuurlijk onzin. Grote onzin. Daley heeft zijn eigen problemen gehad en is op de weg terug. Dat komt goed.

De vraag is of de rest ook weer op z’n pootjes terecht komt, want Blind kan het natuurlijk allemaal niet in zijn eentje. Hakim Ziyech schijnt snel weer terug te keren en wie weet… Wie weet is ook Quincy Promes snel weer van de partij. Maar of alles dan ook direct weer bij het oude is?

Dingen hebben vaak een paar wedstrijdjes nodig om weer op hun plek te vallen. Als gevolg van die vierde nederlaag van het seizoen heeft Ajax die tijd niet meer. De buffer is gehalveerd en de laatste joker kan volgende week afgepakt worden. Maar zo ver laten we het toch niet komen…?

De foto’s zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax