Frustrerend avondje Ajax tegen Getafe in beelden gevat… - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Frustrerend avondje Ajax tegen Getafe in beelden gevat…

Ajax was gewaarschuwd voor de streken en fratsen van Getafe CF, maar de Spanjaarden hadden de Ajacieden binnen een mum van tijd precies daar waar ze de bezoekers wilden hebben: in de tandartsstoel.
Ajax liet zich alles gebeuren wat je niet wilt tegen Getafe. © Pro Shots

Het voorstadje van Madrid straalt overdag een serene rust uit, maar schijn bedriegt. In Spanje weten ze dat inmiddels wel en ook Ajax was ervan op de hoogte gebracht: Getafe is een rotploeg om tegen te spelen. Je wordt continu opgejaagd en telkens zijn er vervelende overtredingen.

Het uitdelen ging de Spanjaarden goed af, maar het incasseren iets minder. Regelmatig lag er weer een azuurblauw shirt over het gras te rollen, terwijl er echt niet zo veel aan de hand was. Het frustreerde de Ajacieden, die sowieso totaal niet aan het eigen spel toekwamen.

Nee, de mannen van Erik ten Hag lieten zich al vanaf de allereerste minuut ontregelen en liepen als lemmingen in de valkuil die Getafe had opgezet.

Ajax liet zich veelvuldig uit de tent lokken. En precies dat vonden de spelers van Getafe dikke prima. Amsterdamse kansen hebben we niet gezien en op de 2-0-nederlaag was uiteindelijk ook niet bijster veel af te dingen. Er zijn bijzondere krachten nodig om dit nog recht te trekken in de Johan Cruijff Arena.

Niet alleen de spelers liepen er gefrustreerd bij in het Coliseum Alfonso Pérez. In het uitvak werden we eveneens niet bijster gelukkig van wat we zagen. Vorig seizoen lijkt alweer heel lang geleden. De gelatenheid viel al snel als een deken over de supporters heen. Getafe-uit voelde inderdaad als een behandeling bij de tandarts.

De plaatjes zijn van onszelf en Pro Shots.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax