Oostenrijk Group kondigt mooiste spelersbus van Nederland aan - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Oostenrijk Group kondigt mooiste spelersbus van Nederland aan

Ajax en Oostenrijk Group hebben een 6,5-jarige overeenkomst getekend. Het vervoersbedrijf keert daarmee terug als zogeheten ‘official supplier’ en kondigt aan de mooiste spelersbus van Nederland te gaan presenteren.
Wij zijn best benieuwd naar de spelersbus van volgend seizoen! © De Brouwer

Dit lezen we in een gezamenlijk statement van Ajax en Oostenrijk Group. Rogier Staal, de grote man bij het vervoersbedrijf, is uiteraard in zijn nopjes met de hernieuwde samenwerking. “Het voelt goed om weer terug te zijn. We ondersteunen Ajax met het busvervoer op alle fronten en waar nodig met VIP-vervoer.”

Staal stelt dit te doen voor de hele organisatie van Ajax, dus van (jeugd)spelers tot en met de vereniging en van de foundation tot en met de supporters. En grote woorden schuwt Staal niet, zo blijkt uit de aankondiging van een nieuwe spelersbus. “Ik durf vast te stellen dat de nieuwe Mercedes-spelersbus voor Ajax 1 die er volgend seizoen komt de mooiste van Nederland wordt. Dat past natuurlijk ook bij Ajax.

Of de nieuwe spelersbus net zo mooi wordt als de spelersbussen die onze Ajax Kids Clubleden maakten, moeten we afwachten, maar benieuwd zijn we wel. De overeenkomst met Oostenrijk Group gaat per direct in, want na het faillissement van Oad ging ook opvolger HAVI travel failliet, waardoor er snel geschakeld moest worden.

Commercieel directeur Menno Geelen is dan ook tevreden met de gezette handtekeningen. “Oostenrijk zou aanvankelijk pas per volgend seizoen official supplier zijn, extra dank en waardering is er voor het feit dat ze al per direct aan boord zijn gekomen.”

Oostenrijk is overigens geen onbekende van de club. Ajax maakte tijdens de jaren negentig ook al gebruik van de busservice van de vervoerder uit Diemen.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax