Uitvak juicht na fraaie aanval mee met Gravenberch! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
Gravenberch verzekert Ajax van de winst op Vitesse. Juichen! © Pro Shots
Video
keer gelezen

Uitvak juicht na fraaie aanval mee met Gravenberch!

Er waren nog geen 600 van de 1000 kaarten verkocht, maar de Ajacieden hebben desondanks van zich laten horen in Arnhem. De Ajacieden die wel van de partij waren in de Gelredome dus. En nee, we verzinnen dit niet. Kijk maar mee naar de juichvideo van de 0-2 van Ryan Gravenberch.

Je weet dat er bij KNVB-bekerwedstrijden vroeg of laat een moment van ‘alles of niets’ aanbreekt, maar Gravenberch en Ajax waren dit moment mooi voor door toe te slaan en 0-2 te maken. Er ging ook nog eens een vlotte combinatie aan vooraf, waarmee de tweede fraaie treffer een feit was.

De 0-1 van Ryan Babel mocht er in de eerste helft ook al zijn. Babel was ook betrokken bij de tweede treffer van Ajax. Babel zette op de linkerflank een fraaie combinatie op met Nico Tagliafico, die een goede teruggetrokken voorzet in huis had en Gravenberch wist te vinden.

De jongeling twijfelde niet, haalde uit en schoot de bal tegen de touwen. Het was tevens het laatste balcontact van Gravenberch, die vervolgens plaatsmaakte voor Daley Blind. Het kind van de club vierde zijn definitieve terugkeer na een confrontatie met een ontstoken hartspier.

Als extraatje in deze video van @Ventos zie je het uitvak niet alleen juichen, maar ook klappen en zingen voor Blind. Wie kent hem niet?! We hebben deze juichfilmpjes de afgelopen tijd een beetje gemist, maar hopelijk is de beer nu weer los. Het volledige archief van @Ventos staat op YouTube!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax