Conference 'Sprookjesvoetbal' betekent fijn avondje in het theater! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
Bijzondere avondjes verdienen vlaggetjes! © Pro Shots
Video
keer gelezen

Conference ‘Sprookjesvoetbal’ betekent fijn avondje in het theater!

Wij van SV Ajax hebben iets nieuws gedaan. Iets dat je misschien ook niet zo snel verwacht. Wij ook niet trouwens. Maar een succes was het wel. We maakten een uitstapje naar het theater, waar Peter Heerschop en Viggo Waas een nieuwjaarsconference vertolkten. En dat was leuk!

Het voetbaljaar 2019 was met de schaal, KNVB-beker en mooi Europees avontuur onwijs bijzonder voor de gemiddelde Ajacied en daarom was de conference tot ‘Sprookjesvoetbal’ gedoopt. Dankzij Peter en Viggo plus de gasten werd het in De Kleine Komedie ook een sprookjesavond.

Er waren zo’n 400 leden van SV Ajax samengekomen om te proosten op het nieuwe jaar – met hopelijk nieuw succes in het verschiet – en om nog een keertje over de schouder te kijken. Wat een moois kwam er voorbij! Niet alleen moois trouwens, ook grappige dingen en zelfs ontroerende zaken.

Het was, kortom, een heerlijk avondje als Ajacieden onder elkaar. Een avondje ook dat naar meer smaakt. Wie weet komt het er in de toekomst vaker van. Als je erbij was, mag je jezelf in ieder geval gelukkig prijzen, want 2020 kende wat Ajax betreft een prima start!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax